Tuesday, March 24, 2009

Mass Effect 2, un joc video anunţat de Bioware

    via Antena3 - Hightech on 3/18/09

    mass effect 2

    Bioware a anunţat cel de-al doilea capitol din seria jocului Mass Effect, versiune care va fi comercializată la începutul lui 2010. Trilogia Mass Effect a apărut în 2007, şi este o aventură SF plină de extratereştri periculoşi şi planete care nu au fost încă descoperite.

    În Mass Effect 2 jucătorii vor descoperi că armata lui Saren, formată din soldaţi Geth, a fost înfrântă, însă omenirea nu este încă în siguranţă, şi se confruntă acum cu o altă problemă şi mai mare.

    "Vom întrece experienţa anterioară oferită de joc, am adus fanilor Mass Effect mai multe opţiuni în privinţa armelor dar şi posibilitatea de a explora în profuzime o planetă, totul pe fondul unei poveşti emoţionale şi captivante", a declarat dr. Ray Muzyka, general manager şi CEO la BioWare.

    "Mass Effect 2 se profilează a fi un RPG inconfundabil, care nu va fi trecut uşor cu vederea, şi îi va transpune pe jucători într-o călătorie de tipul celui dintr-un roller coaster, cu o intrigă ameţitoare şi acţiune fără limite", a mai spus Ray Muzyka.

    Mass Effect 2 va fi lansat pentru PC şi Xbox 360 la începutul lui 2010.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts