Thursday, April 23, 2009

Ex-astronaut: Extrateriştii există, iar guvernul SUA ascunde adevărul

    via Antena3 - Bizar on 4/22/09
    OZN

    Viaţa extraterestră există, dar adevărul este ascuns de guvernul SUA, susţine fostul astronaut NASA Edgar Mitchell . Acesta a făcut parte din misiunea lunară Apollo 14 din 1971, iar afirmaţiile au venit la a cincea conferinţă anuală X-Conference - o întâlnire a celor ce cred în OZN şi alte forme de viaţă.

    Astronautul a mai declarat că a încercat să investigheze incidentul Roswell din 1947, despre care mulţi susţin că ar ascunde prăbuşirea unui OZN, dar a fost oprit de autorităţile militare.

    Fostul astronaut declara: "Nu suntem singuri. Destinul nostru, în opinia mea, este de a deveni parte a unei comunităţi planetare. Şi ar trebui să fim pregătiţi să ajungem dincolo de planeta şi sistemul nostru solar pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat acolo".

    Mitchell a crescut în Roswell, New Mexico, despre care fanii OZN susţin că ar fi locul unde s-ar fi prăbuşit un OZN în 1947. El a declarat că locuitorilor li s-a spus să tacă, să nu vorbească despre experienţa lor

    El pretinde că ar fi ridicat probe de la locuitori din Pentagon acum 10 ani, iar un amiral îi promisese iniţial să îi dezvăluie mai multe informaţii.

    "Le cer celor care au îndoieli să citească cărţi, să înceapă să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat. Deoarece nu există nicio îndoială că suntem vizitaţi," crede Mitchell .

    Antena3.ro

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts