Saturday, May 23, 2009

Logitech Gameboard G13 schimbă regula jocului

    via Realitatea .NET - IT & Ştiinţă by Realitatea.NET on 5/21/09
    Logitech Gameboard G13 schimbă regula jocului
    Logitech a lansat în România Gameboard Logitech G13, o tastatură de gaming hibridă, concepută să completeze tastatura şi mausul Logitech, oferind confort şi control în timpul jocului pe Mac sau PC.

    “Dacă eşti pasionat de jocuri, nu există o senzaţie mai bună decat cea oferită de gameboard-ul G13,” a precizat Camelia Barbălată, Country Manager Logitech pentru România.

    “Spre deosebire de alte gameboard-uri ce se axează în principal pe programare, gameboard-ul avansat G13 încorporează principiile design-ului nostru premiat, Comfort Wave.  Astfel, fie că joci World of Warcraft sau mergi la următoarea petrecere LAN, gameboard-ul G13 îţi oferă un avantaj considerabil faţă de cei care trebuie să se străduiască dublu, dispunând de mai puţine opţiuni.”

    Gameboard G13 are o formă ergonomică, iar tastele iluminate, netede şi concave fac mult mai uşoară localizarea tastelor prin apăsare. Cu cele trei moduri de joc, 25 de taste programabile şi un stick analog programabil, gameboard-ul G13 oferă până la 87 modalităţi de control a jocului (instalarea software-ului este necesară).

    Gameboard G13 dispune de un ecran LCD de 160 x 43 pixeli care afişează statusuri de joc, informaţii despre sistem şi mesaje venite de la alţi jucători. G13 oferă de asemena setări pre-configurate pentru multe jocuri populare, incluzând World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, Call of Duty 4: Modern Warfare şi multe altele.

    Gameboard-ul Logitech G13 este disponibil la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts