Monday, August 24, 2009

Miss Univers 2009 este din Venezuela

    via Realitatea .NET - Divertisment by Realitatea.NET
    Miss Univers 2009 este din Venezuela - VEZI FOTO ŞI VIDEO

    Reprezentanta Venezuelei, Stefania Fernandez, în vârstă de 18 ani, a fost încoronată Miss Univers, duminică seară la Nassau, în Bahamas, fiind selectată dintre cele 82 de participante.

    Miss Univers 2009 este din Venezuela - VEZI FOTO ŞI VIDEO

    Stefania Fernandez a primit coroana din mâinile unei alte reprezentante a Venezuelei, Dayana Mendoza, desemnată Miss Univers în 2008, la Vietnam.

    Tânăra a fost aleasă de un juriul compus din 12 membri, actori, muzicieni sau producători. Este cel de-al şaselea titlu obţinut de Venezuela, în cei 59 de ani de competiţie. "Noi, venezuelenii, nu ne lăsăm niciodată. Am intrat în istorie", a declarat Dayana Mendoza la postul privat de televiziune Venevision.

    Printre cele cinci premiante mai figurează Ada de la Cruz (23 de ani), reprezentanta Republicii Dominicane şi portoricana Mayra Matos (20 de ani).

    Miss Univers va primi o recompensă financiară a cărei valoare nu a fost făcută publică şi o bursă de studiu de 100.000 de dolari, pentru a studia actoria la New York, un sejur pentru două persoane în Bahamas, bijuterii şi articole de vestimentaţie.

    Ceremonia de încoronare a fost transmisă de televiziunile din 125 de ţări.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts