Thursday, August 20, 2009

O femeie din Tunisia este însărcinată cu 12 copii

    femeie insarcinata

    O învăţătoare din Tunisia poate fi considerată o viitoare mamă-eroină. Asta pentru că se pregăteşte să nască nu mai puţin de 12 copii. Femeia, de profesie învăţătoare, urmează să aducă pe lume şase băieţi şi şase fete, informează The Telegraph.

    După ce a pierdut două sarcini, femeia a decis să apeleze la serviciile unei clinici de fertilizare. Mai mulţi medici susţin că sarcina este una periculoasă şi că poate fi dusă la termen, dar cu riscuri considerabile.

    Potrivit publicaţiilor tunisiene, femeia de abia aşteaptă să-şi îmbrăţişeze toţi cei 12 copii. Ea a vrut să nască pe cale naturală, însă medicii au avertizat-o că acest lucru este imposibil.

    Numele femeii nu a fost făcut public de presă. Soţul acesteia a acordat un interviu unei publicaţii din Tunisia. "Iniţial, am crezut că soţia mea este însărcinată cu gemeni. Însă, doctorii au descoperit că numărul copiilor era mult mai mare. Bucuria noastră a crescut direct proporţional cu numărul copiilor", a spus bărbatul. "Este un adevărat miracol", a adăugat acesta.

    La începutul acestui an, o femeie din SUA a dat naştere la opt copii, devenind a doua persoană din lume, care a născut un număr atât de mare de copii în viaţă.Cei şase băieţi şi două fete s-au născut prin cezariană în Los Angeles, California.Copiii, care cântăreau între 820g şi 1,5 Kg, sunt toţi sănătoşi.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Popular Posts